VERGELIJK DUIZENDEN MEUBELS UIT DIVERSE WINKELS

Breng de zomer je huis in met leuke meubels en accessoires

Geplaatst op 2016-09-08 om 15:40:21

Een echt huiselijke sfeer creëer je door de seizoenen je huis in te halen. In de winter maak je je interieur extra knus met kussentjes, kaarsjes en flinke bossen bloemen terwijl je in de zomer graag vrolijke frisse kleuren en lekker veel groen in je huis hebt. Omring je met zomerse meubels en accessoires om dat ultieme zomergevoel te beleven. Zeker omdat we tijdens de Nederlandse zomer – want niet altijd even zonnig - soms wel wat hulp kunnen gebruiken, staan hier de leukste interieurtips op een rijtje om ook binnenshuis de zomer in je bol te houden of om dat fijne vakantiegevoel ook in je eigen huis te beleven.

De zomer in je bol met zomerse woonaccessoires

Door kleine woonaccessoires in te zetten creëren je zonder je hele interieur op stelten te hoeven zetten al snel een zomers sfeertje. Accessoires hoeven niet duur te zijn en als het seizoen om is dan verwissel je ze makkelijk voor andere seizoensaccessoires. Als je voor een neutrale basis kiest dan kun je het haast zo gek niet maken. Goede sfeermakers zijn vazen, potjes en schaaltjes. Een stel gekleurde kussens op je bank of een mooi gekleurd kleed doet je huis ook in een handomdraai anders ogen.

Haal buiten naar binnen met frisse bloemen en planten

Ook met mooi groen fris je je huis al snel op. Bijzonder is dat er tegenwoordig ook modeplanten zijn. Overal zie je inmiddels cactussen, maar ook de pannenkoekenplant hipt je interieur direct op. Cactussen zijn natuurlijk ideaal als je geen groene vingers hebt maar toch graag een paar groene hoekjes in je huis wilt. Zet er bijvoorbeeld een paar bij elkaar in bijpassend potjes of onder een glazen stolp en je voorheen saaie vensterbank doet je onmiddellijk aan een tropisch oord denken. Een andere trend voor binnenshuis zijn tropische planten. Hiermee haal je onmiddellijk een zomerse sfeer in huis. Plant deze planten in grote, eventueel gekleurde potten bij elkaar en je hebt een zomers huis waar iedereen vrolijk van wordt.

Wees eens creatief met je tuinmeubilair

Tuinmeubilair voor binnen? Hoewel het vreemd klinkt, is het naar binnen brengen van je tuinmeubilair de manier om de zomer het hele jaar te laten duren. Tuinmeubilair bestaat gelukkig tegenwoordig niet alleen meer uit saaie witte plastic stoelen, je hebt tafels, stoelen en krukjes voor buiten inmiddels in alle kleuren, maten en materialen waardoor het haast zonde is om ze enkel en alleen buiten te gebruiken. Heb je de luxe om een serre of een tuinkamer in je huis te hebben? Door hier een gezellig hoekje te maken met tuinmeubilair, zomerse accessoires en een paar flinke groene palmen heb jij het hele jaar door een plek om van de zomer te dromen.

 

Terug