VERGELIJK DUIZENDEN MEUBELS UIT DIVERSE WINKELS

123Meubilair Blog

De laatste trends op 123meubilair.nl

Hoe weet je zeker dat je kwaliteitsmeubelen koopt?

Om van het perfecte huis ook het perfecte thuis te maken, horen fijne meubels en gezellige spullen. Het is echter lang niet eenvoudig om de perfecte kwaliteitsmeubelen te vinden. 

Lees verder

De beste tips voor de perfecte eetkamerstoel

In veel huishoudens in de eetkamertafel het hart van het huis. Bij ons vind je de beste tips voor de perfecte eetkamerstoel!

Lees verder

Breng de zomer je huis in met leuke meubels en accessoires

Een echt huiselijke sfeer creëer je door de seizoenen je huis in te halen. In de winter maak je je interieur extra knus met kussentjes, kaarsjes en flinke bossen bloemen terwijl je in de zomer graag vrolijke frisse kleuren en lekker veel groen in je huis hebt. 

Lees verder

Raamdecoratie zorgt voor sfeer in je huis

Raamdecoratie is  een van de belangrijkste sfeermakers van je interieur. Met de juiste raamdecoratie maak je een enorm verschil en schep je meteen sfeer in je huis.

Lees verder

Tuinmeubilair trends

Net als dat er modetrends bestaan voor je kleding of je interieur, zijn er ook elk jaar weer nieuwe trends op het gebied van tuinmeubels. Logisch eigenlijk als je je bedenkt dat je net als met je kleding ook met de stijl van je huis kunt laten zien wie je bent. Dat geldt natuurlijk ook voor je tuin. Om de zomer nog net iets fijner te maken dan dat hij al was, zetten we hier de laatste trends op het gebied van tuinmeubelen voor je op een rijtje. Loungesets, ambachtelijk, retro en comfort zijn termen die we dit jaar veel tegenkomen op het gebied van tuinmeubilair.

Lees verder